A félelemről - Szoni írása

Az első botlások egy hosszú út előtt...félelem az úttól.
Elesek, felállok, elbukok, felemelkedek.
Süllyed a hajó?
Ugyan.
Tenger sincs...

2015. április 22., szerda

0. A történetről - Honnan jött?

A félelem nem születik velünk. A félelem egy tanulható képesség.
Ahogy növünk, megtanuljuk, kitapasztaljuk, hogy mitől kell félni, vagy mi milyen jelenségektől tartunk. Csak attól félhetünk igazán, amit már ismerünk. Amit már átéltünk....amiben vagyunk.
Persze csak ha hallunk valamiről, elkönyvelhetjük, hogy félünk tőle....de nem igazán. Úgy érezzük, hogy rettegünk....valójában semmit sem érzünk ahhoz képest, ami lefolyna a testünkben, míg átélnénk a rémtörténeteket, az éber rémálmokat....
Mindig is féltél hogy elrabolnak....igaz? Félsz a kínzástól, attól, hogy így halsz meg. Mert ez nem bölcs, nem szép halál. Igen.....mindannyiunknak megfordul ez a fejében!
De abba belegondoltál, hogy milyen egy ilyen embernek a szerelme lenni? Lehet-e egyáltalán szeretni egy pszichopata gyilkost, egy állatot? Egy olyan ember méltó erre, aki élvezettel kínoz, tör végtagokat, és másokat is erre tanít?
Én nem tudom.....szerintem nem méltó rá, de igen, igenis lehet szeretni egy ilyen embert. Állandó rettegésben is, mindenhogy....mert a szív sokszor megvonja a vért az agytól, és az nem tud kiteljesedni. A szíven múlik minden. Hogy Ő mit akar.....minden más csak mellékszereplő. 

Elég hihetetlenül hangzik, tudom. Ezért is próbálom meg érzékeltetni, átadni, megközelíteni, hogy milyen lehet....félni, szeretni, kívánni, nem menekülni....
Demetria Devonne Lovato mellé egy ilyen beteg ember jutott. Rajong érte, és közben retteg.....milyenek lehetnek az ő napjai? Hogy tudja legyűrni azt a rengeteg fájdalmat, amit lát? És a lelkiismerete? Azt hogy hallgattathatja el? Egyáltalán lehetséges az?.......................




FIGYELEM! A történet trágár szavakat, esetleg erőszakos megnyilvánulásokat tartalmazhat! 
TOVÁBBÁ: Ez nem egy fanfiction, csupán Demi nevét és képét használom fel! Minden a valósággal megegyező dolog csupán a véletlen műve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése